Home » Het servies van Miesje

Het servies van Miesje

Wij hebben verschillende servies stijlen waar u uit kunt kiezen.

Natuurlijk komen wij graag persoonlijk bij u langs zodat wij met de juiste materialen die bij u past uw droomtafel kunnen creëren.

Onderstaande de foto's geven een impressie van onze stijlen weer. Daarnaast hebben wij ook een prachtig hightea servies met kleine roosjes die wij regelmatig mogen inzetten voor een bruidstafel.

Wilt u naast servies ook gebruikmaken van ons bestek, glazen of andere items? Klik dan op overige verhuurmogelijkheden.

 

Heeft u een keuze kunnen maken, dan geeft u uw voorkeur aan op het contactformulier.

Wilt u liever de serviezen eerst in het echt zien? Maak dan even een afspraak met ons. Wij maken graag tijd voor u.

 

 

Bloemetjesservies

1. Romantische bloemetjes: Wij hebben verschillende serviezen die versierd zijn met romantische bloemetjes. De serviezen zijn meestal gebroken wit van kleur.

Afhankelijk van het aantal personen kunnen wij de serviezen prima onderling mengen. Het resultaat is een warm en rustig geheel.  Maximaal 120 personen, diner 50 personen.

2. Stijlvol goud: Deze serviezen zijn zowel wit als gebroken wit van kleur. De kleur combinatie geeft een verbluffend mooi effect. Afhankelijk van het aantal personen combineren wij deze serviezen onderling. Maximaal High Tea/ Brunch 65 personen, diner 28 personen.

3. Koninklijk Engels: Deze serviesdelen afkomstig uit Engeland zijn een een kroon op iedere tafel. Serviesje van Miesje heeft er verschillende in haar collectie. Ze kunnen eventueel onderling gemengd worden waardoor er een bont geheel ontstaat met een zeer chique uitstraling. Koffie tafel maximaal 120 personen, High tea maximaal 37 personen.